Nincs pénzed Google Glassra? Próbáld ki a szimulátort!

By 2013-05-14informatika

A mobilos fejlesztésekkel foglalkozó Mutual Mobile létrehozott egy weboldalt, ahol bárki kipróbálhatja, mit látna bizonyos helyzetekben, ha Google Glasst viselne, sőt, akár saját alkalmazásokat is tervezhetünk, ha támad egy jó ötletünk.

Ha épp nem volt fölösleges 1500 dollárod, hogy részt vehess a Google tesztprogramjában és megkaparints egy valódi Google Glasst, itt az ideje kipróbálnod a Glass Sim szimulátort.

Az ötlet a Mutual Mobile-tól származik, melynek fő tevékenysége, hogy hasznos mobilalkalmazásokat tervez ügyfelei számára. Az oldal használata pofonegyszerű, feltölthetünk egy saját képet vagy videót, majd megtervezhetjük, hogy milyen felületen milyen feliratok jelenlenek meg rajta, így a végeredmény hasonló lesz, mint amit egy valódi Google Glass viselése közben látnánk.

Jelenleg nincs túl sok alkalmazás az okosszemüvegre, a fejlesztőcég éppen ezért hozta létre a weboldalt, hiszen így bárki elkészítheti és közzéteheti saját ötleteit, melyekből aztán később valódi appok lehetnek, ha elnyerik a közönség és a programozók tetszését.

Persze pusztán szórakozásból is készíthetünk képeket a Glass Sim segítségével, melyeket aztán kedvünkre megoszthatunk az általunk használt közösségi oldalakon.

Forrás: cNet.com