Hogyan ébressz bizalmat landing page-eiden?

By 2013-12-02Landing page

Amikor valaki ellátogat az egyik landing page-edre, elengedhetetlen, hogy elnyerd a bizalmát, hiszen bizonyára ő is találkozott már olyan ajánlattal, mely nem fedte a valóságot. A következőkben arról lesz szó, hogy miként győzheted le a látogatók bizalmatlanságát egyszerű eszközökkel.

1. Helyezz el vásárlói véleményeket a landing page-eden

Ha a landing page-en megjelentetsz néhány rövid, elégedett hangvételű vásárlói véleményt, azzal sokat tehetsz azért, hogy meggyőzd a bizonytalankodókat a vásárlásról. Különösen érdemes ezeket a véleményeket a kitöltendő űrlap vagy egy kép alatt elhelyezni.

Ügyelj rá, hogy a vélemények valóban az adott termékhez vagy szolgáltatáshoz kapcsolódjanak, ne csak általánosságban a cégedhez, hiszen így az érdeklődők látni fogják, hogy valakinek már bevált az a bizonyos termék, aminek a megvételén ők is gondolkodnak.

2. Használj bizalmat ébresztő szimbólumokat

Minden landing page-eden helyezd el vállalatod logóját és egyéb olyan szimbólumokat, logókat a szakterületedről, melyek hitelesebbé teszik az általad állítottakat. Ha ezeket kihagyod, az emberek többsége csupán üres szavaknak és ígérgetésnek fogja venni a leírtakat.

3. Tüntesdd fel adatvédelmi irányelveidet

Sok látogató nem szívesen tölt ki űrlapokat egy weboldalon vagy egy landing page-en, ha nem biztos benne, hogy megadott adatai nem kerülnek rossza kezekbe. Nem minden esetben elég, ha az e-mail mező alá odabiggyeszted, hogy „E-mailcíme nem fog nyilvánosan megjelenni az oldaon.”

Érdemes egy-két bekezdést apró betűkkel bemásolni az oldalra adatvédelmi irányelveidből, melyből világosan kiderül, hogy milyen célt szolgál az adatok megadása és kik láthatják, valamint kik nem láthatják azokat.

Leave a Reply