Célzott hirdetés a potenciális vásárlóknak – Mi is az az AdWords kampány?

By 2013-12-10AdWords
keresőoptimalizálás

A Google AdWords szolgáltatása segítségével olyan hirdetési kampányt hozhatsz létre, mely során hirdetéseid csupán azok számára válnak láthatóvá, akiket valóban érdekelhetnek az általad kínált termékek és szolgáltatások.

Az AdWords kampány olyan kulcsszavakra, keresési kifejezésekre épül, melyeket az általad kínált terméket vagy szolgáltatást kereső felhasználók a legnagyobb valószínűséggel keresnek. Hirdetéseid a keresőoldalakon vagy a Google partneroldalain jelennek meg.

Nagy előnye, hogy nem megjelenésért kell fizetned, hanem azért, ha valaki ténylegesen rá is kattint az AdWords hirdetésedre, ezzel ellátogatva az oldaladra. Az AdWords kampány beállítása során rengeteg beállítást, finomhangolást végezhetsz, te szabhatod meg, hogy mekkora összeget szeretnél a hirdetésekre költeni és azt is, hogy mennyit vagy hajlandó költeni egy-egy kattintásra.

Az AdWords kampány rengeteget hozhat, de érteni kell hozzá!

Az AdWords kampány remek eszköz a lead generálásra (potenciális vásárlók bevonzására) és új ügyfelek szerzésére. Ez lehet az egyik leginkább költséghatékony marketingeszköz, ha értesz hozzá és folyamatosan naprakész vagy a Google változásaival kapcsolatban.

Ha nem mozogsz nap mint nap ebben a világban, könnyen összezavarodhatsz és vagyonokat költhetsz el anélkül, hogy bármi hasznod is származna belőle. Éppen ezért csakúgy, mint a honlapkészítést, az AdWords kampányt is érdemes profikra bíznod és biztos lehetsz benne, hogy minden befektetett filléred érted dolgozik.

Az AdWords kampány eredményei folyamatosan figyelemmel követhetőek és a kampány folyamatosan finomítható, ha nem hozza a várt eredményt.

Az AdWords kampány előnyei

  • az online forgalom növekedése
  • „minőségi” látogatók, akik valóban érdeklődnek termékeid iránt
  • megtérülő hirdetési költség
  • előnyszerzés a konkurenciával szemben

Olvasd blogunkat és szerezz értékes információkat az AdWords kampány működésével kapcsolatban!

A következőkben több cikken keresztül foglalkozunk majd az AdWords kampány működésével, előnyeivel, hogy jobb rálátásod nyíljon arra, miért van szüksége egy sikeres weboldalnak az AdWordsre.

Leave a Reply